Εκδόσεις αδειών και κατασκευές έργων  
Xekalos Constructions
Αγγλική σημαία


Άγγελος Ξέκαλος  +30.2831055606  +30.6979791322  info@xekalos.com  Εμμ. Παχλά 122, Ρέθυμνο, 74100.

Ιδιωτικά Έργα - εκδόσεις αδειών

Το τεχνικό γραφείο μας αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει εργολαβίες, αναπαλαιώσεις, τεχνικά και ιδιωτικά έργα, κατασκευές έργων, οικοδομικές εργασίες εντός ή εκτός Ρεθύμνου καθώς και εκδόσεις αδειών. Αναλόγως με το αν επιθυμείτε την ολική ή μερική επισκευή του ακινήτου σας αλλά και την ανακαίνισή του θα επιτύχουμε άριστο αποτέλεσμα έτσι ώστε ο χώρος σας να αποκτήσει την λειτουργικότητα που εσείς επιθυμείτε. Επιλέγοντας τα κατάλληλα συνεργεία με τους πλέον εξειδικευμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες μπορούμε να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε τις κατασκευές έργων που θα μας αναθέσετε έχοντας πάντοτε γνώμονα την ποιότητα, την αντοχή αλλά και την αισθητική των πελατών μας ώστε να μείνουν απολύτως ικανοποιημένοι από την κατασκευαστική μας. Επιπλέον γνωρίζοντας τις τρέχουσες αλλαγές που απαιτούνται για τις εκδόσεις αδειών κρατάμε ενήμερους τους πελάτες μας για τα έργα που αναλαμβάνουμε. Το γραφείο Xekalos Constructions αναλαμβάνει εργολαβικά έργα με έναν από τους τρόπους που ακολουθούν παρακάτω:

  • Κατασκευή έργου με γενική εργολαβία: Στις κατασκευές έργων χρησιμοποιούμε την εφαρμογή εγκεκριμένων και απολύτως σύγχρονων μελετών εξασφαλίζοντας την παράδοση του έργου "με το κλειδί στο χέρι". Ακούμε τον πελάτη και τις απαιτήσεις του και η κατασκευαστική μας υλοποιεί τα όνειρά του σχετικά με το έργο που μας εμπιστεύεται. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία από τη μελέτη και τον σχεδιασμό ως την κατασκευή έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που εξασφαλίζουν σε εσάς την αρτιότητα για όλα τα ιδιωτικά έργα που αναλαμβάνουμε.
  • Διαχείριση Έργου: Αναλαμβάνουμε την συνεχή επίβλεψη, την οργάνωση του έργου, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την βελτίωση του αποτελέσματος με τεχνικές συμβουλές και προτάσεις. Με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και με την εμπειρία αλλά και την εξελιγμένη γνώση που διαθέτει η ομάδα μας στον χώρο της κατασκευής, ολοκληρώνουμε το έργο που μας ανατίθεται και παραδίδουμε σε σας ένα έργο υψηλών προδιαγραφών.
  • Έργο κατά παραγγελία: Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε το σπίτι των ονείρων σας σε επιλεγμένα οικόπεδα και σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Οι συνεργάτες μας θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα για τα ιδιωτικά έργα που θα μας αναθέσετε κι έτσι θα είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας. Επιπλέον θα ενημερωθείτε σχετικά με τις απαραίτητες εκδόσεις αδειών που απαιτούνται για κάθε κατασκευή.


Κατασκευή ιστοσελίδας και φιλοξενία από BlueHost.gr