Μαρουλάς, Κατοικίες προς πώληση  
Xekalos Constructions
Αγγλική σημαία


Άγγελος Ξέκαλος  +30.2831055606  +30.6979791322  info@xekalos.com  Εμμ. Παχλά 122, Ρέθυμνο, 74100.


Previous Next

 

Το κατασκευαστικό γραφείο Xekalos Constructions ανεγείρει και διαθέτει κατοικίες προς πώληση που είναι ανεξάρτητες σε ιδιόκτητα οικόπεδα στην Κρήτη. Με γνώμονα την ασφάλεια και με εγγύηση την άριστη ποιότητα των υλικών κατασκευής δημιουργούμε κατοικίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Το τεχνικό γραφείο μας είναι σε θέση να παρέχει κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας έχοντας πάντα λάβει υπόψη τις ενεργειακές προσαρμογές που είναι αναγκαίες.

Στόχος του γραφείου μας είναι να δημιουργήσουμε κατασκευές που θα μπορούν να λειτουργήσουν ως εξοχικές κατοικίες ή μόνιμες κατοικίες. Η αρχιτεκτονική των κατοικιών είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο. Διαθέσιμες προς πώληση είναι διώροφες ανεξάρτητες κατοικίες με πισίνες.


Αγία Τριάδα

  Στην περιοχή της Αγίας Τριάδας διατίθεται οικόπεδο με έκταση ενός (1) στρέμματος και με δυνατότητα δόμησης 400 τμ. Η πρόταση της κατασκευαστικής μας είναι 3 ανεξάρτητες μεζονέτες 130 τμ. έκαστη με κολυμβητικές δεξαμενές.

Το μικρό και ήσυχο χωριό Αγία Τριάδα βρίσκεται 10 χιλιόμετρα ανατολικά από το Ρέθυμνο σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το χωριό Άδελε. Το χωριό Άδελε, διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως καταστήματα, σούπερ-μάρκετ, καφέ και ταβέρνες. Βρίσκεται σκαρφαλωμένο πάνω σε λόφο με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα. Γύρω από το χωριό τη φυσική ομορφιά συμπληρώνουν ελαιώνες και αμπελώνες ενώ σε μικρή απόσταση απλώνονται οι φημισμένες κρυστάλλινες, καθαρές και αμμώδεις παραλίες, καθώς και το πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο του Πλατανιά.

Αρμένοι

Στην περιοχή των Αρμένων διατίθενται δύο οικόπεδα με έκταση 500 τμ. έκαστο και με δυνατότητα δόμησης 240 τμ. καθένα. Η πρόταση του τεχνικού και κατασκευαστικού γραφείου Xekalos Constructions είναι μία μονοκατοικία ή διώροφη οικοδομή με υπόγειο.

Οι Αρμένοι είναι ένα μικρό χωριό του Τοπικού Διαμερίσματος Αρμένων στο νομό Ρεθύμνης και απέχει 11 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο. Βρίσκεται στην κοιλάδα του Αρμενόκαμπου και τους πρόποδες του Βρύσινα. Είναι ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο κι ένα χωριό που έχει αναπτύξει πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα σε τομείς βιοτεχνίας, εμπορίου και αγροτικών δραστηριοτήτων. Προσελκύουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον τα πλούσια αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή που έχουν έρθει στο φως ήδη τις τελευταίες δεκαετίες.

Μαρουλάς

Στον Μαρουλά, το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό στο Ρέθυμνο, βρίσκεται ένα οικόπεδο τεσσάρων (4) στρεμμάτων με δυνατότητα δόμησης 200 τμ. Το τεχνικό γραφείο προτείνει 2 μεζονέτες 100 τμ. πετρόκτιστες με κολυμβητικές δεξαμενές.

Ο Μαρουλάς απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο. Μια ευχάριστη διαδρομή ανάμεσα στους ελαιώνες οδηγεί στον ιστορικό οικισμό. Πύργοι και ενετικά κάστρα συνθέτουν ένα σκηνικό αρχοντιάς και οδηγούν τη μνήμη σε παλαιότερες, μεσαιωνικές εποχές. Διαθέτει φυσικές πηγές αλλά και παλιά μνημεία που χρονολογούνται ήδη από την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Πρόκειται για ένα χωριό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που ξεχωρίζει για τη μακραίωνη ιστορία του.


Κατασκευή ιστοσελίδας και φιλοξενία από BlueHost.gr